El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La família de Rocío Carrasco li retira la paraula: “No és normal el que fa”
  • CA

Rocío Carrasco està protagonitzant moltes hores de televisió des que sortís a la llum que està arruïnada. S’ha assegurat que està a punt de perdre la casa per culpa d’un deute del seu marit, el que ha donat ales a tota la família per parlar-ne. L’últim a comentar-ho públicament ha estat Amador Mohedano, el seu tiet. Ha visitat Viva la vida per comentar com és la seva relació avui dia i què pensa del distanciament de Rocío amb els seus fills.

Amador es mostra incrèdul davant la indiferència que sent Rocío per la seva filla: “No té cap detall amb ella, ni tan sols un missatge! Em fa moltíssima ràbia. No m’agrada que parlin malament d’ella, però fa més d’onze anys que no tinc relació amb ella. Cada cop les coses empitjoren més i més… Nosaltres tenim mala relació perquè em va trair. Ella és la culpable de tot. I per què? Si jo tinc una parella que em vol posar en contra de la meva família, li dic que no s’hi fiqui perquè és la meva sang. Rocío, en canvi, s’ha deixat influir negativament pel seu marit”.

Amador Mohedano, sincer a Viva la vida / Telecinco

De fet, deixa clar que Fidel ha aconseguit separar Rocío de tothom: “No és normal que ni tan sols parli amb Glòria, la seva tieta, que la va criar des de petita… Jo la conec i no, Rocío no és feliç. He intentat posar-me en contacte amb ella de totes les maneres imaginables, però ja he perdut l’esperança de poder parlar amb ella. Tota la família hem llançat la tovallola amb ella perquè no veiem cap reacció per part seva. Ens ignora totalment i el pitjor de tot és que també ignora els seus fills”.

Rocío Carrasco / Telecinco

“La seva filla plora cada vegada que veu una foto de la mare. Sempre que ha intentat trucar-la, Rocío li diu que no vol saber res d’ella…”, afegeix visiblement emocionat. Una situació insostenible que sembla encara lluny de millorar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa