El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gran esbroncada entre Risto i Carme Chaparro en directe
  • CA

La tensió entre Risto Mejide i Juan Carlos Monedero segueix ben latent. El presentador no li perdona que el titllés a ell i al seu programa de mentiders, mentre que Monedero no oblida l’intent d’escarni que li han fet. Per tal d’intentar solucionar-ho -en principi- Risto va trucar l’excol·laborador de ‘Todo es mentira’, però no va sortir gaire bé… I és que no troba normal que li enviessin un grup de mariachis a la sortida de la universitat on treballa. 

“Ho hem intentat, però no passa res. Tenim el convenciment que li agradarà. Al final li caurem bé i tot“, deia Risto. “Potser el problema eren els mariachis… Potser alguna cosa més acadèmica li agrada més, així que hem portat a plató una tuna“.

Just en aquell moment surrealista, van connectar en directe amb ‘Cuatro al día’ per donar pas a Carme Chaparro. Un dona-pas que no va ser gaire agradable, ja que Risto seguia ficant el dit a la llaga: “Us enviarem aquests nois, a veure si tenen més èxit que els mariachis. Encara que veient ara la cara de Juan Carlos… No sé si enviar-los directament ja cap a casa”, deixava anar en veure que Monedero estava a plató amb Chaparro amb una cara de pomes agres.

Cuatro al día Cuatro

Cuatro

La presentadora, davant d’aquesta incòmoda situació, va intentar posar pau: “Risto, escolta’m una cosa. Esteu cada dia amb aquest tema. Li preguntaré a Juan Carlos a veure si vol donar la seva versió i així donem per acabat aquest conflicte. Ell té tot el meu suport, el meu i el del programa. És col·laborador nostre i ell té l’última paraula. Si em diu que no, no entrarà per la porta la teva tuna. O vens tu i parles amb ell, també”.

Una provocació que va donar encara més ales a Risto: “O ve ell aquí a ‘Todo es mentira’ i així ens repartim l’audiència”. 

Risto Mejide Cuatro

Risto Mejide / Cuatro

Davant d’això, els ànims van continuar escalfant-se, especialment entre Risto i Carme: “Escolta’m, Risto, comença el nostre programa i ja us heu passat quatre minuts. Juan Carlos és col·laborador nostre i té el nostre suport. Vols dir alguna cosa, Monedero?”.

Una oportunitat que sí que va aprofitar: “Vaig intentar col·laborar amb ell i va haver-hi un desacord. Per tant, no vull tornar a col·laborar en el seu programa i no passa res. Risto, tens molts col·laboradors que voldran treballar amb tu i jo també tinc on escollir per col·laborar. Us desitjo molta sort i endavant”. 

Risto, Monedero i Chaparro Cuatro

 Cuatro

Després d’això, Carme va intentar tallar la connexió per deixar-ho així; el que no va fer gens de gràcia a Risto: “Un moment, Carme. Com company teu, et demano que ara no ens tallis. No em deixis amb la paraula amb la boca“. Ella va intentar impedir-ho, però sense èxit: “Aquest col·laborador teu, a part de dir-nos que hem mentit, ha titllat de “brossa” el meu programa i després demana respecte…”. 

Una reflexió enverinada que va posar punt final a una discussió en directe impròpia de Chaparro… però comuna en les connexions amb Risto. Com acabarà aquesta disputa amb Monedero?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa