Risto envesteix el rei Felip: “Paraules buides i sobreactuació”

El rei Felip va voler dirigir-se als espanyols i espanyoles amb un discurs que suposava les seves primeres paraules en aquesta crisi sanitària. Molts han manifestat el seu rebuig, el que es va manifestar en una casserolada a la qual es van unir Miki i Maialen d’OT, per exemple. L’últim que ha volgut comentar-ho públicament ha estat Risto Mejide, que ha opinat al respecte en el seu programa ‘Todo es mentira’.

El presentador, que es troba fent teletreball des de casa, ha deixat ben clara la seva postura: “Feia falta, majestat, senyor, ciutadà Felip…? Què més dona. Aquesta posada en escena de cap d’Estat per donar un discurs ple de paraules tan buides en fons amb sobreactuades amb forma. Paraules buides, sobreactuat i afectat. Com si els espanyols fóssim idiotes. La pròxima vegada segui al meu llit, acotxi’m i digui que hi havia una vegada un emèrit que presumptament tenia 100 milions d’euros a Suïssa guanyats amb la suor dels altres”.

Risto, sobre el discurs del Rei   Cuatro

Risto, sobre el discurs del Rei / Cuatro

Risto no entén que hagi deixat de banda l’escàndol financer del seu pare, el que també ha criticat: “Hauria d’haver donat aquests diners a la sanitat pública. Això seria un gest més creïble que això d’ahir a la nit. Ha perdut una oportunitat. Tregui el cap per la finestra i escolti el poble, que diu veritats com a temples”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Con todos mis respetos, ahí va el discurso de un insignificante súbdito sobre el discurso del rey. #AportaOAparta

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide) el

“Amb la monarquia em passa com amb els toros. Si són legals, me’ls menjo. Però si no són útils, no ens els recordin. Només té dues sortides, aporti o a part”. Clar i contundent, com de costum. 

Nou comentari