El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Revelen el sorprenent motiu que explica per què Sofia de Grècia és vegetariana
  • CA

Sofia de Grècia sempre havia estat molt unida al seu pare, el rei Pablo. Les persones properes a ella asseguren que d’ell ha heretat el seu caràcter tranquil i mesurat, així com algunes aficions com la música clàssica. Diuen que l’antic monarca grec va exercir molta influència en ella, malgrat morir jove amb només 46 anys.

Un càncer d’estómac molt agressiu va posar fi a la seva vida, el que va afectar moltíssim a la jove Sofia. La dona de Joan Carles I li hauria fet la promesa al seu pare abans de morir que no tornaria a menjar carn mai més, segons revela El Mundo, una decisió que ha respectat fins ara.

Fonts de La Zarzuela expliquen que Sofia segueix una dieta vegetariana en la qual només menja verdures, algun lacti i ous de tant en tant. Per tal d’ingerir proteïnes, la reina també menja una mica de peix de manera excepcional. Una animalista convençuda de qui ara se sap el motiu pel qual és vegetariana.

Sofia de Grècia / Europa Press
Sofia de Grècia, en una de les últimes aparicions públiques / Europa Press

Sofia tindria molt bons records d’infància gràcies al seu pare, precisament, que sempre li feia costat en una gran casa als afores d’Atenes. Van crear una gran família, units i còmplices, el que Sofia i Joan Carles mai no han aconseguit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa