El Món
Filtren com es va assabentar Sofia de la infidelitat de Joan Carles i Corinna

Joan Carles de Borbó ha tingut moltes amants, una llista interminable en la qual destaca el nom d’una per sobre de les altres: Corinna. El temps i les informacions que ella mateixa està filtrant han evidenciat que el monarca estava disposat a engegar-ho tot a rodar per poder estar amb ella. Sembla que tot el seu voltant era conscient d’aquesta aventura extramatrimonial, Sofia de Grècia inclosa. Precisament sobre el seu paper parla Pilar Eyre a la columna de ‘Lecturas‘ d’aquesta setmana. “Sofia ho sap tot des de fa molts anys! I no em refereixo només a les infidelitats de Joan Carles en general, que la reina coneixia a través dels membres de la Casa Reial, sinó a la història d’amor del seu marit i Corinna. Ho sospitava des del mateix dia que es van conèixer, però no va ser fins al mes d’abril del 2006 quan va tenir constància d’aquella relació”, engega la cronista.

La relació de Sofía i Corinna, a la portada de 'Lecturas'

La relació de Sofía i Corinna, a la portada de ‘Lecturas’

La història, que aquesta setmana ocupa la portada de la revista, treu a la llum que Joan Carles va tenir el desvergonyiment de convidar Corinna a un viatge oficial que havia de fer amb Sofia: “Joan Carles estava tan cec d’amor per la seva amant que no consentia separar-se d’ella ni tan sols uns dies. Va aconseguir que els acompanyés en un viatge oficial a l’Aràbia Saudita… Corinna va viatjar en el mateix avió militar que la reina! El rei anava assegut al costat de l’amant, cosa que a ningú no li va estranyar perquè el matrimoni reial feia ja anys que no es parlava i que tenia agendes separades”.

Una situació molt incòmoda per a la Sofia, que allà s’hauria adonat que l’aventura era més important per a Joan Carles que les anteriors. Pilar Eyre s’ha posat en contacte amb un periodista present en aquell viatge: “Ens va estranyar la presència de Corinna. Ara bé, quan vam veure que Sofia no s’immutava, vam pensar que seria una cosa normal i no li vam donar més importància”.

Reis Joan Carles i Sofia al Mutua Madrid Open  Europa Press

Reis Joan Carles i Sofia, en una foto d’arxiu /  Europa Press

Dos mesos després, Corinna va organitzar els premis Laureus a Barcelona. Sofia, conscient de la situació, va decidir no acudir: “No va tenir més remei. Va haver de veure com “aquella dona“, com li diu amb el seu accent germànic, parlava amb Felip i Letícia, es dedicava mirades còmplices amb el marit i, fins i tot, reia amb Iñaki Urdangarin i la seva filla Cristina!”. 

Corinna estava molt integrada, amb un Joan Carles que no se separava d’ella. L’escena més desagradable la viurien uns anys després, el maig del 2010, quan van operar el Borbó d’un nòdul en el pulmó: “Com la reina sabia que Corinna l’acompanyaria en l’operació, va decidir quedar-se a Madrid. El problema va ser que la premsa se’n va assabentar i van haver d’organitzar un viatge exprés de Sofia a Barcelona perquè la gent no es preguntés per què no estava amb el marit en una operació tan delicada”. La gent de protocol va haver de córrer per fer fora d’allà Corinna abans que arribés Sofia: “Homes amb orelleres corrien pels passadissos conduint una Corinna preocupada per una nit sense dormir i molt afectada per l’estat del rei. La van baixar pel muntacàrregues de les lliteres mentre Sofia arribava en aquell mateix instant a la sala que acabava d’abandonar l’amant”. 

Princesa Corinna i Joan Carles  Europa Press

La princesa Corinna i Joan Carles /  Europa Press

Joan Carles va voler divorciar-se, però afirmen que el president del govern i els fills li van desaconsellar. Poc després trencaria amb Corinna i acabaria patint les conseqüències de les filtracions que està fent. Pilar Eyre posa el focus en la Sofia actual, que veu com Joan Carles ha de marxar del país: “Tot el que fa el marit li és absolutament igual. Fa anys que sent una profunda indiferència cap a ell”. 

Nou comentari

Comparteix