El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El flirteig de Joan Carles i Diana de Gal·les, mutu: “Ella no estava incòmoda”
  • CA

S’ha parlat molt del viatge del príncep Carles d’Anglaterra i Diana de Gal·les a Mallorca. La premsa de l’època va aplaudir l’hospitalitat dels reis Joan Carles i Sofia, que els van obrir les portes de la seva residència d’estiu. Ara, però, sempre que es fa referència a aquella estada es comenta l’actitud del Borbó amb Lady Di. Ella mateixa hauria explicat en unes memòries que el recorda com un home molt pesat que no feia més que intentar lligar amb ella: “Em semblava massa amigable. Era horrible… Era encantador, però massa atent”. 

Tenint en compte l’ampli currículum extramatrimonial de Joan Carles, no estranya pas que intentés ser infidel amb la princesa britànica. Avui, però, Vanitatis publica una entrevista a una biògrafa que desmunta una mica la idea que ens havien venut fins ara… I és que asseguren que Diana li hauria seguit el joc descaradament.

“Ni per un segon crec que Joan Carles es comportés d’una manera indecent amb ella. Sé que entre ells va haver-hi un gran flirteig, però en cap moment es va comportar de manera inadequada. Els dos flirtejaven amb l’altre, era mutu. De fet, el príncep Carles es va enfadar tant amb la manera de comportar-se de Diana que va quedar-se a dormir a la casa de José Luis de Vilallonga”, explica.

És conegut per tothom, també, que el matrimoni de Carles i Diana estava trencat des de feia temps: “Ella el va intentar canviar perquè el príncep fos l’home que ella desitjava. Quan ell es va adonar que havia d’escollir ser sincer amb si mateix o convertir-se en una cosa que no era per tenir contenta una dona jove molt exigent, va abandonar la part sentimental d’aquell matrimoni. Diana va tenir un affair amb el seu guardaespatlles i va desaparèixer la part física de la parella, va ser llavors quan Carles va tornar amb Camilla. El seu matrimoni ja estava trencat quan Harry va néixer”. 

Un viatge a Mallorca que hauria evidenciat, de nou, la ruptura del matrimoni reial. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: X*2 a novembre 08, 2020 | 16:44
    X*2 novembre 08, 2020 | 16:44
    Això de la monarquia espanyola sempre ha estat una casa de putes i de lladres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa