El Món
Antonio Montero insinua que el fill de Corinna és del rei Joan Carles

Els escàndols financers del rei Joan Carles continuen fent molt de mal a la imatge de la Casa Reial, cada cop més malmesa per les informacions escandaloses que s’estan publicant darrerament. ‘Todo es mentira’ ha volgut analitzar-les i per això ha convidat Antonio Montero a plató, un dels paparazzi amb més informació sobre el tema. El fotògraf ha centrat la seva intervenció en la relació extramatrimonial del rei emèrit amb la princesa Corinna, de la qual ara se sap que va derivar-se una donació de 65 milions d’euros “per gratitud i amor”.

A Montero no li sorprèn gens que el monarca li fes aquesta transferència a l’amant: “Tampoc no és per tant, ja que ell no necessitava els 65 milions. Ara bé, parlem-ne. Els escortes del Rei estaven al servei de Corinna i del seu fill. Jo els he vist lligar les botes d’esquiar al nen, he vist amb els meus ulls com el rei Joan Carles esquiava amb el nen. Jo no feia fotos perquè per llavors només interessava la relació de l’emèrit i Corinna i ella no hi era”.

Antonio Montero parla a 'Todo es mentira'   Cuatro

Antonio Montero parla a ‘Todo es mentira’ / Cuatro

Ara bé, sí que té proves de la meravellosa relació de Joan Carles I i el fill de Corinna: “Tinc proves fefaents que la relació del rei Joan Carles i el nen era molt pròxima, de molta estima”. I aquí va deixar anar una bomba: “Sé que el rei tenia moltes fotos del nen a la seva habitació privada, fotos d’ell amb només dos anys. Per què? Jo no faré la prova d’ADN a ningú, però el que dic és que darrere d’aquests 65 milions potser hi ha la intenció de protegir d’alguna manera o de compensar…”.

Antonio Montero a 'Todo es mentira'   Cuatro

Antonio Montero a ‘Todo es mentira’ / Cuatro

El fotògraf deixa caure que el fill de Corinna podria ser un fill il·legítim del rei Joan Carles, una insinuació que explicaria moltes coses. 

Nou comentari

Comparteix