El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La llista d’amants de Joan Carles I, interminable: “Ha estat amb 1.500 dones”
  • CA

Fa 58 anys de la boda dels reis Joan Carles i Sofia. Han viscut èpoques millors i pitjors, però sembla clar que la fidelitat no ha estat present pràcticament en cap moment. No és cap secret que l’emèrit ha gaudit d’una vida extramatrimonial molt intensa. La llista d’amants conegudes és molt llarga, però una última informació la convertiria directament en interminable. Un amic proper a l’emèrit ha reconegut a Pilar Eyre que Joan Carles I hauria estat amb més de 1.500 dones, una xifra escandalosa que recull la cronista en la seva columna de ‘Lecturas‘. 

Eyre relata com eren de feliços els seus primers estius a Mallorca, en els quals donaven una imatge de família feliç que ocultava les primeres infidelitats del monarca: “També en aquella època gaudia d’amistats femenines, encara que no ho hem sabut fins més tard. La reina sí que ho sabia, però dissimulava en públic”.

La família reial, durant les vacances a Mallorca el 1976 / Casa Reial

La cronista recorda que la decisió del govern balear de potenciar l’estiueig reial va ser tot un encert, ja que van convertir l’illa en un reclam per als famosos. L’aristocràcia en bloc es va traslladar fins allà per gaudir de les aigües cristal·lines. Luxe i diners, que tenien al capdavant el Rei: “Bronzejat, sexy, atlètic, elegant… No era només el rei d’Espanya, sinó el rei del món. Com em va dir un amic seu llavors, totes s’oferien a ell. Amb quantes va estar? Jo que sé… Amb 1.500“.

En aquell moment gaudia de molta popularitat, el que contrasta amb la mala imatge que arrossega aquesta última dècada. Aquests últims mesos han estat especialment durs, tenint en compte el degoteig d’informacions escandaloses sobre ell. Escàndols de faldilles i també de diners, el que el col·loquen en una situació molt complicada que no sembla tenir solució. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa