El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les amants més importants per a Joan Carles I, enumerades per Peñafiel
  • CA

Jaime Peñafiel centra la seva columna d’avui en analitzar la relació del rei Joan Carles amb les dones, una atracció que li ha acabat comportant molts maldecaps: “La felicitat per a Joan Carles I sempre ha estat una dona, però també les seves desgràcies”. En un escrit a ‘El Mundo‘ deixa clar que a l’emèrit sempre li ha entusiasmat la companyia femenina: “El seu carisma masculí, la cortesia innata i l’encant fort sempre el van fer terriblement atractiu per a les dones. Al mateix temps, a ell li encantava la companyia femenina des de molt jove. Sempre va tenir un temperament molt romàntic i molt d’èxit amb les noies. Sempre estava canviant de xicota”.

En el cas de Joan Carles I, el cronista reial arriba a la conclusió que va haver-hi un primer amor que el va marcar: “Ningú no menciona que la boda de Joan Carles i Sofia va produir-se després del final de dues relacions amoroses, la de Sofia i el príncep Harald de Noruega, i la del príncep Joan Carles amb la princesa Maria Gabriela, el seu autèntic i gran amor. Aquesta segona ruptura va ser per raons d’Estat del general Franco, qui va imposar la voluntat perquè la princesa italiana no li agradava per ser excessivament lliure i tenir idees massa modernes. Joan Carles no tenia intenció de desobeir i es va sotmetre sense rebel·lar-se encara que després de casar-se amb Sofia va reconèixer diverses vegades que s’hauria d’haver casat amb Maria Gabriela”.

Anunci del compromís de Joan Carles i Sofia Casa Reial

Anunci del compromís de Joan Carles i Sofia / Casa Reial

Prometre’s amb la reina Sofia no va acabar amb les seves aventures amoroses, per això: “Quan Joan Carles es dirigia a Lausana per demanar la mà de Sofia, va coincidir amb una ex i van passar la nit en un hotelet modest de Roma. Durant aquella nit d’amor, segons explicava ella, s’hauria extraviat l’anell de petició de mà entre els llençols. 24 hores després, Sofia tenia aquest anell a la mà”.

I un cop casat, les amants van continuar succeint-se: “Joan Carles I va mantenir una apassionada aventura amb Bárbara Rey durant sis anys. A ella la va substituir la mallorquina Marta Gayá, va ser la segona dona a qui li va prometre casar-se. L’altra, i segons ella, va ser Corinna. A ella la va enganyar amb la valenciana Sol Bacharach, advocada i professora”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa