El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reina Sofia, consellera de Felip VI: “Debaten sobre què fer ara”
  • CA

La família reial està completament trencada. Amb la marxa del rei Joan Carles s’acaba de fer oficial la separació de facto dels reis emèrits, el que centra totes les mirades en els següents moviments de la reina Sofia. L’emèrita continua de vacances a Mallorca, acompanyada dels reis Felip i Letícia i les seves filles. De moment només se l’ha vist sortir per gaudir d’una tarda de compres, una actitud completament diferent de l’agitada vida social que evidenciava cada estiu durant les setmanes a Palma.

Aquest estiu l’estaria centrant en donar suport al seu fill, molt necessitat dels consells de la mare. Així ho assegura ‘Informalia‘, que treu a la llum unes converses llarguíssimes entre Felip VI i Sofia: “Ella és la millor consellera del monarca. La seva coincidència en el palau de Marivent ha permès que comparteixin converses sobre el futur de la monarquia. Unes trobades a soles privades que sumen moltes hores des que han arribat a Mallorca”.

Els reis, amb la reina Sofia en una foto d'arxiu Europa Press

Els reis, amb la reina Sofia a Mallorca en una foto d’arxiu / Europa Press

Una font propera als Borbons explica al mitjà que la reina Sofia hauria ofert al seu fill la seva marxa de La Zarzuela, a canvi de quedar-se a Espanya perquè no vol exiliar-se. De moment Felip hauria rebutjat aquesta possibilitat, en estar convençut que la reina Sofia gaudeix d’empatia entre els monàrquics i que no serà necessari. 

Sigui com sigui, queda clar que mare i fill continuen pensant en els següents passos a fer per intentar salvar la Corona d’una destrucció que cada cop sembla més propera per culpa dels escàndols del rei Joan Carles. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa