El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nou gir en la investigació de la mort del marit de Raquel Sánchez Silva
  • CA

Mario Biondo va ser trobat sense vida en la seva casa de Madrid el 2013. El marit de la presentadora Raquel Sánchez Silva s’hauria suïcidat, aparentment, segons la primera anàlisi del forense espanyol. El cas es va arxivar, però els pares del càmera italià van iniciar una investigació per demostrar que el seu fill havia estat assassinat. Des de llavors el cas s’ha complicat i s’han realitzat tres autòpsies i dues exhumacions. El cas segueix investigant-se, el que ha provocat que aquesta setmana surti a la llum una novetat.

Encara no se sap com va morir exactament l’exmarit de la presentadora de Maestros de la costura, però s’acaba de saber que el noi no estava sol el dia de la mort. La Vanguardia treu a la llum que almenys una persona del seu entorn va estar al seu costat en l’habitació. I com ho saben, ara? En haver descobert que hi havia una altra persona connectada a la xarxa wifi de la casa i que algú es va connectar als seus perfils de Facebook i Twitter a través de l’adreça IP del domicili.

Raquel Sánchez Silva i el seu marit Mario, en un 'photocall' - Europa Press
Raquel Sánchez Silva i el seu marit Mario, en un photocall / Europa Press

“Un dels dos telèfons mòbils es va enganxar automàticament a la xarxa wifi. Això vol dir que la contrasenya estava guardada en la memòria del dispositiu, el que indica que era algú de confiança de Mario“, apunten. Ara cal saber qui va ser la persona que va estar amb ell aquella fatídica nit, algú que es convertiria en l’última persona que va veure’l en vida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa