El Món
Un problema de salut esquitxa les vacances de Raquel Sánchez Silva: “Dolorós i estrany”

Raquel Sánchez Silva està de vacances. La presentadora gaudeix d’uns dies de desconnexió lluny de TVE, el que normalment aprofita per anar a la costa i banyar-se al mar. Sempre que pot practica submarinisme, una de les seves principals aficions. Enguany, però, no podrà fer-ho per culpa d’un problema de salut: “Qui em coneix bé sap que hi ha molt poques activitats que em facin més feliç que bussejar. Per mi és una part essencial de la meva vida. Sempre he pogut bussejar i mai no he tingut problemes metges que m’ho impedissin fins aquest estiu”.

“Una sinusitis aguda diagnosticada el juliol em manté aliena del meu blau. Un bloqueig invers molt dolorós en un ascens que se’m va fer etern em va deixar clar que no era cap broma. Per això, aquest estiu és preciós com tots però tinc l’ànima estranya perquè em falta la profunditat i el silenci que només trobo allà. M’han dit que em curi bé. M’estic recuperant des de fa setmanes i espero poder bussejar abans que un altre estiu se m’escapi. Si no pot ser, la tardor serà una mica més trista. El meu amor cap al mar no té límits i sense ell sóc una mica menys jo”, ha explicat a Instagram.

Ara bé, aquest problema de salut no ha impedit que marxi de vacances a Mallorca: “No tornis a dir que el paradís es troba a l’altra banda del món”, diu tot promocionat l’illa balear des d’una de les seves platges d’aigua cristal·lina.

Un estiu diferent que espera que passi aviat per poder tornar a practicar el seu esport preferit.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a agost 11, 2021 | 19:25
    M'importa una merda agost 11, 2021 | 19:25
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix