Raquel Mosquera explica tota la veritat sobre el seu brot psicòtic

La vídua de Pedro Carrasco desmenteix algunes coses que s'han dit fins ara

Raquel Mosquera va abandonar fa tres dies l’hospital Puerta del Hierro de Madrid després de patir un brot psicòtic, que molts van vincular amb les declaracions que va fer Rocío Carrasco referint-se al seu pare, Pedro Carrasco, i a la perruquera, que estaven casats quan ell va morir. En declaracions a Europa Press, Mosquera, acompanyada de la seva parella, Isi ha volgut explicar tota la veritat sobre el brot psicòtic que la va portar a ingressar a l’hospital madrileny.

Els disgustos lògicament no em van bé“, ha declarat la vídua de Pedro Carrasco, que ha volgut aclarir una informació que es va publicar aquest dimecres: “Vull fer un aclariment sobre la revista que va sortir ahir. Deia que m’havia donat el brot psicòtic, que m’havia posat molt alterada i fins i tot cridant… Això no és veritat, entesos? No és cert per a res. Sento molt haver de rectificar als que van fer això però home, el que han de fer és contrastar bé la informació. No va anar així”.

“Vaig anar-hi tan tranquil·la amb el meu marit i amb la meva germana Silvia precisament per tot el que estava passant, perquè lògicament saben que jo sóc molt forta però també molt sentimental. I llavors vam anar a visitar al metge i a que m’ajustessin una mica la medicació, perquè amb això del coronavirus no vaig poder anar les dues o tres vegades que em tocava perquè ja saps que avui dia gairebé tot és virtual”, s’ha justificat Raquel Mosquera

“Simplement això, dir que ni el meu marit va perdre els nervis ni jo tampoc, i que va ser tal qual com us ho he dit”, ha conclòs amb contundència la vídua de Pedro Carrasco.

Nou comentari