El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Imatges surrealistes de Raquel Mosquera en rebre l’alta hospitalària
  • CA

Raquel Mosquera va haver de ser ingressada a un hospital psiquiàtric a mitjans del mes d’abril, després d’uns dies de molta tensió per culpa del documental de la seva fillastra, Rocío Carrasco. La perruquera va patir un fort brot psicòtic, el que va forçar la seva família a tornar a internar-la. Cal recordar que la vídua de Pedro Carrasco va ser diagnosticada fa uns anys amb bipolaritat.

El seu entorn estava molt preocupat per ella, però aquest dilluns ha rebut l’alta hospitalària. Una boníssima notícia que ha provocat molta expectació mediàtica. Els reporters volien les seves primeres declaracions, el que feia que la porta de casa seva s’omplís de fotògrafs. És per això que hem pogut ser testimonis de l’escena surrealista que ha protagonitzat Mosquera.

Tapada per una manta i sense voler fer declaracions, ha cridat l’atenció la seva manera d’intentar passar desapercebuda. No ha volgut ensenyar la cara, simplement ha etzibat un “està prohibit estar aquí” carregat de mala bava.

Raquel Mosquera torna a casa després de tretze dies ingressada / Europa Press

Ha estat ingressada 13 dies, un període de descans i desconnexió que haurà de deixar enrere per saber les novetats del documental de la fillastra i decidir si tornarà a respondre o optarà per mantenir-se en silenci a partir d’ara.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa