El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rafael Amargo, preocupat pel judici: atac d’ansietat, estrès i nervis
  • CA

Rafael Amargo no acaba bé aquest 2021. El coreògraf va ser detingut fa uns mesos, acusat de tràfic de drogues i pertinença a banda criminal. L’acusaven d’haver muntat un centre d’operacions a casa, des d’on repartirien paquets de drogues. Ell sempre ha assegurat que es tractava de pocs grams de droga i sempre per consum propi, però el jutge va admetre a tràmit l’acusació i ara la fiscalia demana per a ell 9 anys de presó.

El Español ha pogut contactar amb ell poques després de la filtració d’aquestes males notícies i l’han vist molt enfadat: “Evidentment, això és que demana Fiscalia. Encara no hi ha data de judici i jo no he presentat la meva defensa. Estic sent molt pudent amb tot i prefereixo estar callat. Jo sé on m’he de defensar. Però sí, m’estan fent molt de mal i tot això és molt fort. Han absolt la meva parella i això és el millor. Diuen que en el seu domicili no hi havia res, però és que ella dorm amb mi. Si en el seu no hi havia res, què hi havia en el meu? Doncs res”.

Aquestes declaracions es publicaven poc abans que se sabés que Rafael Amargo hauria patit un atac d’ansietat en assabentar-se de la petició del ministeri fiscal. La seva parella ha parlat amb Europa Press i ha explicat com es troben: “Estem tranquils i confiem que la justícia sigui justa. Deixeu que Rafael descansi una mica, que ahir va ser un dia molt complicat. Li ha donat un atac d’ansietat amb tot això que estem vivint. Molts nervis, estrès i situacions dolentes que són difícils… especialment per a ell que és una persona pública”.

Rafael Amargo al 'Deluxe' - Telecinco
Rafael Amargo, en una entrevista recent / Telecinco

La dona afirma que va assabentar-se de la notícia per un amic, que va trucar-la abans que l’advocat rebés l’informe de la petició de la fiscalia. Ara ambdós faran cas a la recomanació del lletrat i optaran per mantenir-se en silenci per no empitjorar la seva situació, la que podria anar a pitjor l’any vinent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa