Rafael Amargo critica Àngel Llàcer per fer bromes en català i es pronuncia sobre l’independentisme

El ballarí ha carregat contra el seu excompany i ha deixat clar que l'enfada el "fanatisme independentista"

Aquests últims mesos han estat intensos per a Rafael Amargo. El ballarí ha concedit una entrevista a 8TV en la que s’ha mostrat més sincer que mai sobre les polèmiques que l’envolten i també sobre què pensa de l’independentisme català.

“Jo no he votat mai perquè no hi ha cap partit que m’hagi convençut. Sóc més simpatitzant de la dreta, però el meu cor, la meva ànima i la meva manera d’actuar són d’esquerres. Estic a favor del referèndum català perquè crec que la gent s’ha d’expressar i que som democràtics, però el país el formen moltes províncies. Em tenen molt cansat amb el tema independentista… Jo sóc molt barceloní, hi he viscut molts anys. Sóc un gran amant de la cultura però el fanatisme aquest que hi ha m’enfada molt“, ha reconegut. 

Una de les parts més controvertides de la conversa ha arribat quan li han preguntat sobre el seu pas per Operación Triunfo. El coreògraf va ser professor del concurs musical el 2005, moment en el qual va coincidir amb Àngel Llàcer. El problema? Que sembla que no tenen una relació gaire bona entre ells. Quan Rafael Amargo va deixar el programa va etzibar que ho feia perquè els companys “no tenien l’ànima neta“. Ara ha volgut explicar per què ho va dir: “L’Àngel Llàcer es va portar molt malament amb mi. Ell és molt de la seva terra i molt català, però jo sóc molt andalús també”.

“La diferència és que jo preguntava i que, a més a més, jo també ja tenia la carrera més avançada i ell la va començar meteòricament allà. Ell no compartia i fer bromes en català tota l’estona no és de ser mala persona, està molt bé parlar en l’idioma que vulguis, però que ell es posés a parlar català tota l’estona quan jo estava davant i sabia que jo no el parlava… Ho allargava perquè jo m’incomodés“, etzibava.

Rafael Amargo, quan era professor d’OT / Telecinco

Una crítica que de ben segur que no fa gaire gràcia al presentador català.

Nou comentari