El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Demanen l’acomiadament immediat de Rafa Mora pel que ha fet a ‘Sálvame’
  • CA

Miguel Frigenti és un dels col·laboradors de Sálvame més intensos. Aquest dimarts ha estat protagonista d’una bona part del programa per culpa de la trucada que ha fet la seva mare, en la que es mostrava indignada i criticava durament els companys de feina del fill. Mentre la resta de tertulians intentaven justificar les paraules de la dona, Rafa Mora no acceptava la crítica i aprofitava per carregar contra Miguel Frigenti d’una manera brutal i desproporcionada. De fet, va arribar a pronunciar una frase molt desafortunada que l’ha col·locat a la diana de les crítiques: “El problema de la teva mare no és que tu li expliquis els nostres problemes, el problema de la teva mare és tenir-te a tu com a fill. Si la teva mare es troba en aquesta situació és per culpa teva, que l’has exposat”.

Rafa Mora i Miguel Frigenti, enfrontats a Sálvame / Telecinco

Aquestes paraules de Rafa van generar molta indignació entre els companys, que van renyir-lo per haver-se passat tres pobles. Els comentaris més negatius, per això, van arribar-li per Twitter. L’han deixat verd per la seva crueltat completament innecessària i han tornat a demanar que l’acomiadin: “Es pot ser més porc que Rafa Mora? El que acabes de dir, de debò?”, “Que continuï en el programa és vergonyós perquè ha traspassat tots els límits de la decència”, “Estic súper molesta amb el comentari que ha fet Rafa Mora a Frigenti, crec que no s’ha de permetre a televisió aquest tipus de tracte i menys a un company”, “Això de Rafa Mora és denigrant. Que tingueu a una ‘persona’ així a pantalla és al·lucinant” o “Fastigós el comentari de Rafa Mora. Aquest noi hauria d’estar fora de televisió ja” són només algunes de les desenes de crítiques que han escrit els teleespectadors.

Twitter ha bullit i el qualificatiu que més es repeteix és “vergonyós“. Una part important de l’audiència no entén com el programa li permet dir i fer certes coses… i és que aquesta no és la primera ni la segona vegada que fa un atac similar a un company. Consideren que aquestes burrades haurien de tenir alguna mena de càstig, ja que demostra ser mala persona i no tenir cap mena d’empatia. Molts han amenaçat de deixar de veure el programa per culpa seva, el que podria fer reflexionar als directors de l’espai. Per una altra banda, també hi ha gent que creu que és la mateixa cúpula de Telecinco qui demana a Rafa Mora que faci aquest paper per generar comentaris i, per tant, més audiència. Que parlin de tu encara que sigui malament, sembla que pensin. De moment Rafa Mora segueix ocupant una cadira a plató i el seu acomiadament sembla lluny.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa