El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rafa Mora esclata contra Belén Esteban i marxa del plató de ‘Sálvame’ ofès amb Nuria Marín
  • CA

Rafa Mora és un dels tertulians més polèmics de ‘Sálvame’, juntament amb Kiko Matamoros. I ha tornat a fer una de les seves. L’exclusiva de Kiko Rivera en la qual diu perdonar a la seva mare, Isabel Pantoja, i ataca a la seva cosina Anabel ha deixat a més d’un sense paraules. El seu amic Rafa Mora prenia la paraula al programa de les tardes de Telecinco per a defensar-lo cegament i ha acabat enfadat, carregant contra Belén Esteban i ofès amb els comentaris de la presentadora del programa, Nuria Marín.

“Parlaràs tu d’exclusives que has dit les coses més fortes!”, retreia Rafa Mora davant les crítiques de Carmen Borrego. No obstant això, Belén Esteban se sumava a ella: “La diferència entre la germana i la cosina és que vénen a col·laborar, Kiko Rivera dona una exclusiva i cobra deu vegades més”.

Nuria Marín, presentadora substituta a ‘Sálvame’ / Telecinco

“És acollonant! La que més exclusives ha fet en aquest país recrimina a Kiko Rivera que faci exclusives!”, esclatava Rafa, per a sorpresa de Belén Esteban: “Jo no critico a la meva cosina i a la meva germana, és que això sí que és acollonant”. No eren les úniques, Nuria Marín prenia la paraula per a donar-li un consell a Rafa Mora: “Crec que si ho estàs defensant tot, la meva opinió és que t’equivoques i a vegades fas un mal servei, crec que t’estàs equivocant”.

El conflicte cessava durant uns moments però es reprenia quan fent broma, Nuria Marín aconsellava a un reporter que deixés sortir un bitllet de 10 euros de la seva butxaca per a aconseguir unes declaracions de Kiko Rivera. I era en aquest moment que, ofès, Rafa marxava del plató de ‘Sálvame’.

Després, argumentava: “Kiko ens ha donat molts minuts de glòria a tots de manera gratuïta, que em diguis que tot el que fa em molesta…”. I la presentadora responia: “Des que vaig saber que aquesta exclusiva veuria la llum ja estava emprenyada, em sento enganyada”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa