El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El príncep Carles preocupa per una inflamació a les mans descomunal
  • CA

El príncep Carles d’Anglaterra torna a ser protagonista d’un fenomen viral per culpa de les seves mans. Fa uns mesos la xarxa va embogir en publicar-se un pla detall que evidenciava que tenia les mans summament inflamades i vermelles. La imatge va provocar tota mena de mems, el que ara ha tornat a passar en compartir-se una nova imatge. 

Alguns usuaris han fet comparacions amb molt mala bava, deixant caure que semblen salsitxes o botifarrons. Bromes i missatges cruels que passen per alt que realment la imatge és preocupant. Què li passa a l’hereu de la corona britànica?

No és un aspecte nou, però, ja que fa anys que presenta les mans més inflamades del que és normal. Tot i això, els Windsor no s’han pronunciat mai al respecte i opten per fer que no passa res. El problema és que la inflamació cada vegada va a més, el que preocupa seriosament els britànics. 

Alguns mitjans apunten que podria tractar-se d’una retenció de líquids greu, encara que algunes fonts ho relacionen amb una afecció cardíaca. Sigui com sigui, el que està clar és que la Corona li estarà administrant els millors metges del país. De moment no s’han pronunciat al respecte, per la qual cosa caldrà esperar per veure si reaccionen davant de tants missatges a la xarxa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa