El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Plácido Domingo, positiu en coronavirus
  • CA

Plácido Domingo acaba d’anunciar que ha donat positiu en coronavirus. El tenor de 79 anys confirma que està aïllat juntament amb la seva família i apel·la a la unitat: “Actualment tots gaudim de bona salut, però jo vaig presentar símptomes de tos i febre, per tant vaig decidir fer-me la prova i el resultat va ser positiu. Us demano a tots ser extremadament curosos i seguir les normes bàsiques”.

“Junts podem combatre aquest virus i detenir l’actual crisi mundial, per així poder tornar a la nostra vida diària normal com més aviat millor. Segueixin les pautes i regulacions del seu govern local per mantenir-se fora de perill i protegir-vos no només a vosaltres mateixos, sinó a tota la nostra comunitat”, ha escrit en el seu perfil de Facebook oficial.

Aquest no està sent un any fàcil per al tenor. Només fa quinze dies de la publicació d’una investigació encarregada per l’Òpera de Los Angeles que va trobar “creïbles” els testimonis de les 10 acusacions d’assetjament sexual que pesen contra ell. Durant sis mesos una firma d’advocats ha interrogat 44 persones, incloent-hi les que van fer les denúncies, per concloure que el tenor va actuar de forma “inapropiada” amb diverses de les seves companyes de professió al llarg dels 33 anys que ha mantingut una relació laboral.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa