El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Plácido Domingo: “Estic rabiós i deprimit, no he abusat de ningú”
  • CA

Plácido Domingo va ser un dels noms propis del 2019, després que 20 dones s’unissin en una denúncia contra ell. L’acusaven d’haver-les assetjat sexualment, uns abusos que realitzava sota la promesa d’ajudar-les posteriorment a progressar en el món artístic. Aquest escàndol va tenir conseqüències ràpidament, amb uns problemes professionals que el van fer fora de l’òpera de Los Angeles. Va demanar perdó, encara que sempre ha mantingut que no va ser conscient mai d’estar assetjant ningú. 

Després de moltes cancel·lacions i una mala fama instaurada al seu voltant, ha concedit una entrevista al diari italià ‘La Repubblica‘ en la qual es defensa com mai havia fet fins ara. El cantant d’òpera afirma amb vehemència que és innocent: “Mai no he abusat de ningú. Ho repetiré mentre visqui. Penso lluitar per poder rehabilitar el meu nom i aconseguir que la veritat surti a la llum”.

Com és que ha decidit parlar al respecte? Sembla que haver-se contagiat de coronavirus el va ajudar a obrir els ulls: “He canviat. Quan em vaig assabentar que tenia la Covid-19, em vaig prometre a mi mateix que lluitaria per netejar el meu nom si ho superava. Mai no vaig abusar de ningú i ara no em fa por dir-ho”. 

Plácido Domingo Europa Press

Plácido Domingo / Europa Press

Una acusació que l’ha perjudicat molt: “Estic rabiós i deprimit, especialment perquè tota la meva família ha estat involucrada. El patiment és enorme per a tots. És una situació terrible”. És conscient, però, que declarar-se innocent no farà que tot se solucioni: “Només he d’acceptar que no podré cantar en certes parts del món, com en els Estats Units o a Espanya. I no és a causa d’una elecció del públic, que m’envia constantment missatges de solidaritat. Però què puc fer-hi? Així és la vida”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa