Declaracions plenes de ràbia de Pitingo contra Bildu: “Terroristes”

Pitingo marxa a viure fora d’Espanya, un trasllat a Punta Cana que canviarà la seva vida radicalment. El cantant oferirà tres concerts abans de marxar, l’últim d’ells a la basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona. N’ha donat més detalls en una entrevista a El Mundo: “Aquest canvi de país està molt meditat. Fa molts anys que reclamen que vagi cap allà, el que finalment faré perquè tinc un projecte molt gros a Miami. El cantant sempre estem aguantant-nos per un fil, però crec que pot ser una oportunitat molt bona. He tingut un èxit bestial, però no l’he gaudit. De fet, el primer hit el vaig viure com una mena de petita depressió. Molta gent se’m va apropar de sobte quan vaig començar a ser famós i em feia por començar a viure en una mentida”.

Ara bé, el que més està fent parlar d’aquesta conversa són les declaracions polítiques que ha fet. Pitingo va envoltar-se de polèmica per unes paraules molt dures contra Bildu, les que ara reafirma amb encara més contundència: “No em penedeixo del que vaig dir perquè com a fill i germà de Guàrdia Civil, he viscut el que he viscut. El meu pare em repetia que no digués enlloc que era fill d’un guàrdia civil, que havia de mentir i dir que era fontaner o funcionari. En el meu DNI no hi havia direcció, tampoc… Jo recordo el meu pare mirant a sota del cotxe, els canvis de ruta sobtats o veure els guàrdies civils després d’un atemptat. Com no he d’estar en contra d’això? Mai no claudicaré encara que demanin perdó. Ha estat gent que ha assassinat i que ha celebrat aquests assassinats. A més a més que tampoc no han demanat perdó com a tal, ha estat una cosa estranya”.

Pitingo en una imatge promocional  Europa Press
Pitingo en una imatge promocional / Europa Press

“A vegades es produeix una confusió. Dir determinades coses no em converteix en una persona d’un determinat partit polític. No vull dir que tots els de Bildu siguin terroristes, simplement que sí que hi ha terroristes a Bildu. I això està demostrat amb què Otegui va participar a ETA. Si dic això ja sóc feixista? Però vaja, avui dia “feixista” és una paraula que ja no significa res”, assegura en una entrevista que segur que el torna a col·locar en la diana mediàtica.

Comentaris

    fat boy Novembre 10, 2021 | 12:46
    Sera que la guardia civil no ha assassinat mai a ningu. I a un servidor l'unica vegada que l'han apuntat amb una metralleta a 1 metre de distancia els asseguro que no era un d'eta precisament
    Tano Novembre 10, 2021 | 13:17
    Quin altre filibustero està fet aquesta andròmina. A cagar a la via de la Renfe desgràcia.

Nou comentari