Pilar Rubio anuncia embaràs de la manera més original

Pilar Rubio Sergio Ramos tornaran a ser pares en uns mesos. El matrimoni acaba de confirmar que els rumors eren certs: estan esperant un altre fill, que naixerà aquest estiu. Així ho ha anunciat la presentadora, que serà mare per quart cop de la mà del jugador del Reial Madrid. El quart embaràs en només set anys, el que ha volgut celebrar amb una confirmació ben original.

Ha posat fi a les especulacions a ‘El Hormiguero’, el programa en el qual col·labora. Vestida tota de blanc, amb la cara pintada del mateix color, i fent servir la tècnica del videomaping: que mostra les diferents parts del cos d’una manera molt realista: “Vull que estigueu atents i veieu el que passarà perquè és una cosa molt especial”.

Mitjançant un joc de llums i música, Pilar Rubio il·luminava la seva panxeta i s’hi podia veure a dins una silueta en forma de bebè. Pablo Motos va preguntar-li, llavors, si era veritat que tornava a estar embarassada i ella ho confirmava visiblement emocionada.

Davant d’això, el presentador va voler fer broma: “La pregunta que es fa tothom ara és si Sergio Ramos i tu parareu algun dia”. Pilar Rubio reia, mentre aprofitava per demanar ajuda als teleespectadors per escollir el nom d’aquest quart bebè: “Estem molt perduts. No sabem com dir-li”. 

La col·laboradora ha explicat que es troba gairebé de tres mesos, per la qual cosa encara no sap si tornarà a ser un nen o si aconseguiran tenir la nena. Caldrà veure si torna a fer servir l’espai d’Antena 3 per anunciar posteriorment el sexe del bebè. 

Nou comentari