Pilar Rubio revela el curiós nom que es plantegen per al quart fill

Pilar Rubio ha estat una de les amfitriones d’un nou complex d’oci a Múrcia, una ocasió de gala que ha aprofitat per lluir un vestit vermell espectacular que li marcava la panxeta d’embarassada.

La presentadora espera el seu quart fill, un bebè que fa encara més nombrosa la seva família amb Sergio Ramos. Fa un parell de setmanes es va especular amb la filtració del sexe del nen, ja que el futbolista va gravar un vídeo en el qual deia ‘Julieta’ mentre assenyalava la dona. Molts van interpretar-ho com una ficada de pota, ja que Pilar Rubio es tapava la cara en senyal de sorpresa. 

Precisament sobre això li ha preguntat ‘Europa Press‘ aprofitant que estava en l’esdeveniment a Múrcia. És veritat que ja saben que és una nena? I han escollit Julieta com a nom? “No, encara no sabem el sexe. I pel que fa al nom… En tenim molts pensats, però a veure si ens posem d’acord algun dia. Aquest serà el gran problema realment”.

Pilar Rubio, en un sopar de gala  Instagram

Pilar Rubio, en un sopar de gala / Instagram

I és que sembla que no es posen d’acord en escollir el nom del quart bebè: “Si és nena m’agradaria que es digués Ginevra i si és nen tinc molts preferits, però aquí no ens posem d’acord”.

Després de tres nens, li pregunten molt si prefereixen que arribi una nena: “Més que el sexe, el més important és el caràcter que tingui. Tinc tres nens i cadascun d’ells és diferent. No té res a veure… Un és molt carinyós, l’altre més independent, l’altre més bitxo… Són tan diferents! No trobo a faltar una nena, va més amb el caràcter de cada personeta”. Haurem d’esperar per acabar sabent el sexe i nom escollits.

Nou comentari