Pilar Eyre: “Volien fer-me callar i he tingut els telèfons punxats”

La cronista reial assegura que li han posat moltes traves perquè no investigués Joan Carles Borbó

Pilar Eyre publica aquesta setmana una biografia de Joan Carles Borbó que creu que no farà massa gràcia a la Casa Reial. La cronista catalana ha estat treballant en aquest llibre pràcticament en secret, atemorida que es filtrés i li comportés conseqüències. Precisament sobre això parla en una entrevista a Lecturas en la qual confessa que no ho ha passat gens bé.

“He estat un any escrivint-lo en absolut secret perquè no es moguessin els advocats ni les persones al·ludides. A la impremta es van reduir els treballadors. Va haver-hi només dues persones a les quals se’ls va fer signar un contracte de confidencialitat”, explica.

I per què totes aquestes mesures de seguretat? Perquè en el passat haurien fet tot el possible per evitar que investigués: “Volien fer-me callar, perjudicar-me, m’han fet auditories… Hi ha hagut trucades, amb aquesta nova biografia. A escala legal i de persones que es creuen al·ludides, m’han preguntat si surten com a xafarderia i altres d’una manera més amenaçant. Crec que he tingut els telèfons punxats, sí”. 

Pilar Eyre a 'Lecturas'

Pilar Eyre a ‘Lecturas’

Assegura que ha plorat mentre escrivia aquest últim llibre, especialment en adonar-se de com ha canviat Joan Carles: “Pensar en el que s’ha convertit el rei, aquesta persona derrotada, egoista i sola. Fixa’t, crec que estava enamorada d’ell”. 

Nou comentari