El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pelayo Díaz i Andy McDougall se separen per sorpresa
  • CA

Pelayo Díaz i Andy McDougall formaven una de les parelles més consolidades del star-system espanyol. L’influencer i el relacions públiques celebraven el seu tercer aniversari de boda a finals de setembre, però no arribaran a felicitar-se pel quart. La revista Lecturas informa en exclusiva de la inesperada ruptura de la parella, que encara no s’ha pronunciat al respecte en els seus perfils d’Instagram. És cert que darrerament havia estranyat que pràcticament no publicaven cap fotografia junts, un gest estrany en dos personatges tan mediàtics. S’ha acabat l’amor, però encara no s’han filtrat els motius que els han motivat a emprendre camins separats.

Pelayo va guanyar molta fama mediàtica gràcies al seu pas per Cámbiame, el programa de Telecinco que el va fitxar com a estilista. Va conèixer l’empresari argentí i poc després protagonitzaven una boda impressionant. L’argentí va recuperar imatges del moment i les va compartir en el seu perfil el passat mes de setembre, quan Pelayo responia amb un “va ser un dia meravellós” molt sec.

Andy McDougall felicitava l’aniversari a Pelayo fa un parell de mesos / Instagram
Pelayo Díaz i Andy McDougall / Instagram

Segons la informació de la revista, la ja exparella estaria fent vides separades des de fa un parell de mesos. Això no impedeix que segueixin mantenint una bona relació, ja que haurien coincidit en la festa d’aniversari d’una amiga fa uns dies i tot haurien estat somriures i bones cares. Els papers del divorci encara no estarien signats, però, el que pot deixar la porta oberta a una reconciliació. No se sap si simplement s’estan donant un temps o si la decisió és definitiva com afirma la revista. Sigui com sigui, el que queda clar és que aquest no està sent un bon any per a les parelles d’influencers LGTBI. Cal recordar que el mes passat van ser Dulceida i Alba Paul les que van anunciar la seva separació. Dues parelles molt estimades que seguiran les vides per camins separats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa