El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pelayo Díaz, molt criticat per fer ‘postureig’ amb les mascaretes
  • CA

Els influencers estan omplint la xarxa d’idees i entreteniment per als seus seguidors, confinats a casa i sense massa cosa a fer. Pelayo Díaz ha fet un directe amb els fans per explicar-los què està fent durant aquests dies a casa, després de publicar una fotografia que no ha fet gens de gràcia. Per què? En aparèixer amb el seu marit, Andy McDougall, abraçats amb la mascareta posada.

Molts han vist aquest gest com una burla i una mofa a la dramàtica situació que travessa el país, mentre que també han criticat que malbaratin un bé tan preuat com una mascareta per fer postureig.

“És una estupidesa en temps de coronavirus. Com a professional de sanitat, fer servir una mascareta FP2 o 3 a casa on no tens risc de contagi, estant els hospitals amb necessitat d’elles és ridícul i ignorant. És necessari gastar dues mascaretes per uns quants likes a una foto?”, li han dit molts.

Davant d’això, Pelayo ha decidit justificar-se (però no esborrar la foto): “Aquestes mascaretes van ser comprades en una farmàcia fa més d’una setmana. Els filtres només duren entre 6 i 8 hores, per la qual cosa ja no serveixen. Ja no les podem donar perquè les hem fet servir i ens les posem per anar a fer la compra i sentir-nos més protegits. Aquesta és una foto sense ànims d’ofendre a ningú ni fomentar el seu mal ús, és simplement una foto. Deixem de ser tan políticament correctes, és molt avorrit. Força a tots”. 

Una situació que també ha viscut Sara Sálamo, la parella del jugador del Reial Madrid Isco. Va publicar una fotografia fent un petó a Isco amb les mascaretes posades, el que va causar-li moltes crítiques i va forçar-la a eliminar-la. Amb els nervis a flor de pell, 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa