Paz Padilla, colpidora en parlar de la mort del marit: “Em va escollir per poder morir”

La presentadora vol ajudar persones en la mateixa situació perquè acceptin la mort amb naturalitat

Paz Padilla ha concedit una entrevista a Bertín Osborne en el seu programa de Canal Sur. L’humorista ha promocionat el seu llibre, en el qual demostra com ha afrontat la mort del seu marit. Antonio moria amb només 53 anys, víctima d’un càncer al cervell. Ella ha demostrat un coratge i una fortalesa increïbles, però reconeix que el camí fins a l’acceptació del seu tràgic destí no ha estat fàcil.

“No has de tenir por a res. Quan hi ha humor perds la por… Si tens amor, no tens por a morir. Aquesta és la millor lliçó de vida i mort que m’han donat. Hem d’entendre la mort amb naturalitat. Hi ha gent que marxa abans i gent que marxa més tard, ho hem d’assumir“, assegura.

De fet, té clar que el destí del seu marit estava lligat a ella: “Ell em va escollir per poder morir i ara m’està ajudant ell a mi. Jo vaig haver de fer front a moments molt complicats, però no he parat de riure. Ens vam retrobar després de molts anys i ara que han passat 10 mesos, segueixo recordant la seva olor, la seva pell i els seus petons. És l’home dels meus somnis”.

Un dels moments més durs el va viure durant el funeral de la seva mare, que va morir quatre mesos abans que el seu marit: “Estàvem a l’enterrament de la meva mare i a Antonio li va donar un atac epilèptic. A partir d’aquí va començar tot el procés…”.

Nou comentari