Paulina Rubio, denunciada per impagament: “Ens deu 25.000 euros”

La cantant acumula una mala notícia rere una altra

El 2020 no ha estat un any gaire bo per a Paulina Rubio. La cantant ha protagonitzat titulars molt escandalosos per diverses polèmiques, des de publicar un vídeo borratxa fins a barallar-se amb Colate per la custòdia del fill. L’han criticat més que mai, ja que ha ofert una imatge pèssima i molt controvertida.

A tot això ara se suma la denúncia que ha rebut d’un jutjat de Miami. Una empresa de crèdits li reclama l’impagament de 24.500 €, una quantitat elevada que no ha retornat. Sembla que els seus comptes no passen pel seu millor moment, el que l’hauria obligat a demanar un préstec. El termini hauria expirat, però, i ella encara no hauria retornat la quantitat. És per això que ara li demanen, en una reclamació que han fet pública perquè se senti més pressionada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

Una publicación compartida de Paulina Rubio (@paulinarubio) el

 

La cantant té per endavant uns quants fronts oberts, als quals haurà de fer front també en els jutjats. En el seu Instagram fa com si res, per això, molt activa amb un munt de publicacions simpàtiques en les quals apareix sempre somrient. Caldrà veure com acaba tot plegat ara que la seva popularitat ha caigut tant. 

Nou comentari