Paula Vázquez, renovada després d’una època molt complicada

Paula Vázquez torna a la televisió de la mà d’Amazon Prime Video, que l’ha escollit com a presentadora del seu reality de cuina Bake off. La presentadora gallega està promocionat-ho en diverses entrevistes, encara que la més completa ha estat la que ha concedit a la revista ¡Hola!. L’objectiu és trobar el famós amb més traça per cuinar unes postres originals i delicioses.

El càsting és variat i sorprenent, el que Paula aplaudeix: “Els concursants han creat un ambient fantàstic. No m’esperava que Esperanza Aguirre acceptés la proposta, però ha acabat sent una més i ha funcionat molt bé. Aquesta experiència ha estat espectacular i molt gratificant”. La tornada a la televisió ha fet molta il·lusió a Paula Vázquez: “Ha estat magnífic. Des del primer moment en què em van oferir el format em va encantar. No vaig trigar en dir-los que sí i, de fet, ni tan sols vam parlar de diners. Només els hi vaig dir que em venia molt de gust fer-ho”.

Una entrevista en la que també ha confessat com es troba personalment: “He tornat a fer esport i m’he imposat una rutina per controlar el meu cap. Vaig patir depressió fa molts anys i després he tingut episodis d’atacs d’ansietat. La vida real em supera quan paro de treballar… A més a més, que vaig cremar-me una mica quan van fer-me fora de Fama i Pekín Express. Érem líders amb els dos formats i em van canviar. Recordo que allò em va fer molt de mal. Ara, en canvi, em venen bé aquestes aturades. Acabo de fer 47 anys i començo a necessitar-los”.

Paula Vázquez i Brays Efe, a la foto promocional del programa / Instagram

Fa uns anys va filtrar-se que la presentadora havia congelat òvuls per ser mare més endavant. De moment no té plans d’ampliar la família, per això: “Si acabo fent-ho, no hauria de trigar tenint en compte l’edat que tinc. Estic esperant a trobar el moment, perquè ja no espero que aparegui algú amb qui formar una família. M’agrada tenir parella, però no necessito aquest compromís per ser mare. Puc ser-ho sola i si després ve algú, doncs serà benvingut”.

Nou comentari