Més problemes econòmics per a Patricia Conde: multa milionària i càstig d’Hisenda

El jutge ha desestimat el recurs de la presentadora, que haurà de fer front a un deute molt elevat

Aquests últims anys, Patricia Conde ha ocupat els primers llocs del rànquing de famosos amb deutes amb Hisenda. Es parla molt dels seus problemes econòmics, els que ara s’accentuen per culpa de la decisió final del jutge. La presentadora no estava conforme amb els números que presentava l’Agència Tributària i va iniciar una batalla legal contra ells. Va sol·licitar a través d’un recurs la cancel·lació de les regularitzacions i multes imposades per Hisenda pel que fa a les seves declaracions d’IRPF del 2007, 2008 i 2009. El problema és que l’Audiència Nacional ha desestimat aquest recurs i obliga a Patricia Conde a pagar 1,1 milions d’euros.

Consideren que és cert que va rebaixar la seva factura fiscal a través d’una societat, que va cobrar per serveis que no s’ajustaven als preus de mercat i que es va desgravar despeses personals que no eren deduïbles: “El resultat ha estat provocat per una defraudació conscient i voluntària”, diu l’informe. Expliquen que Patricia Conde s’hauria desgravat roba, maquillat i la reforma del seu xalet a través d’una societat per tal de pagar un IRPF més baix. Ella en tot moment va justificar que la casa seria la seu de la seva societat i que la roba i el maquillatge estaven vinculats a l’exercici de la seva professió. Els jutges consideren, però, que no té raó.

Patricia Conde, entrevistada a Movistar +
Patricia Conde, entrevistada a Movistar +

La presentadora es troba de vacances a Mallorca aquests dies, una desconnexió que acabarà aviat i que s’haurà vist esquitxada per aquesta mala notícia econòmica. Ara caldrà veure si paga el deute aviat per sortir, definitivament, de la famosa llista de morosos d’Hisenda en la que es troba des del 2017.

Comentaris

    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? 16/08/2021 1:09 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es donen el bec, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si estan preocupats o deixondits, si porten tatuatges o no, si canvien de "look", conserven el mateix o es fan siliconar, embalsamar, dissecar, crio-conservar, liofilitzar, confitar, escalivar o escabetxar, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si els han posat una multa o els ha tocat la loteria, si fan vacances o deixen de fer-ne, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, ambigu-sexuals bicicletosexuals, onanistes o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa, socis ex-socis, parelles, ex-parelles presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si mengen userda o garrofes, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai, aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari