Pastora Soler, desolada per la mort del pare: “Sempre seràs el meu heroi”

Pastora Soler ha compartit amb els fans una molt mala notícia. El pare de la cantant ha mort avui als 77 anys, víctima d’un càncer contra el qual lluitava de feia més de deu anys. L’andalusa estava molt unida a ell, per la qual cosa aquesta pèrdua ha hagut de ser encara més dolorosa per a ella.

Ho ha anunciat amb una fotografia del pare amb la seva filla i un missatge molt emotiu: “Bon viatge, papa. Sempre seràs el meu heroi! Descansa en pau”. Ben aviat ha començat a rebre missatges de condol i d’ànims de moltes persones anònimes però també de personatges coneguts.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buen viaje papá!! Siempre serás mi héroe!!! DEP ?

Una publicación compartida de Pastora Soler (@pastora_soler) el

 

Junts van protagonitzar en un programa de Bertín Osborne, quan el pare apareixia en cadira de rodes i explicava què li passava: “Aquest càncer es menja l’ós i ara m’han operat per posar-me tità per tot el cos”. 

El passat mes de març, a més a més, Pastora dedicava un altre post al pare: “El rei de la meva casa, el patriarca, el nen malcriat que s’ha convertit en l’heroi de les nostres vides i el gran exemple a seguir… Tot superant un any rere un altre amb molts alts i baixos, amb batalles guanyades, bebent la vida quan les forces l’acompanyen, amb tanta cosa apresa en aquests últims dotze anys”.

Pastora Soler rep la medalla de filla predilecta d'Andalusia   Europa Press

Pastora Soler rep la medalla de filla predilecta d’Andalusia / Europa Press

Pastora Soler s’acomiada avui d’ell, només sis mesos després de convertir-se en mare per segon cop. Una pèrdua dolorosa per a la família, que està rebent l’estima de molts.  

Nou comentari