El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Motos, boig d’alegria gràcies a un súper regal de Will Smith
  • CA

El Hormiguero‘ està d’enhorabona. L’espai més exitós d’Antena 3 ha arribat al programa número 2.000, el que han volgut celebrar en gran. Amb un emocionat Pablo Motos al capdavant, tot l’equip s’ha traslladat a Londres per emetre un especial des d’allà amb un convidat molt especial: l’incombustible Will Smith.

El presentador està molt unit a l’actor nord-americà, que ara es troba de promoció de la seva última pel·lícula. La nova versió d’Aladdin arriba als cinemes el pròxim divendres, una producció de Disney que s’espera que aconsegueixi una gran recaptació.

El clàssic es reinventa, igual que el programa d’Antena 3. I és que tota la grada del plató de Londres estava plena d’espanyols que s’estan buscant la vida allà. Com dèiem, Motos ha comptat amb el seu íntim amic –i soci– Will Smith, que li feia una abraçada immensa: “Germà, germà! Estic molt content d’estar aquí amb el meu germà”, deia en un clar castellà. Una estima que s’explica si recordem que van tenir una empresa junts, ja que Smith volia vendre la idea d’El Hormiguero als Estats Units.

Will smith el hormiguero

Antena 3

Aquesta última entrevista va ser molt divertida, com és habitual. Però el moment més especial va arribar amb l’entrega de regals. Motos va voler tenir un detall amb el seu amic i va agrair-li que fos el convidat del programa 2.000 amb una guitarra espanyola feta a mà, el que va donar ales a Smith per atrevir-se a tocar una mica de flamenc. 

Will Smith guitarra El Hormiguero

El Hormiguero

 

Això sí, el regal més espectacular el va rebre el presentador. Tot començava amb una pregunta, quan li deia que després d’haver-se tirat en paracaigudes i nedar amb taurons, no li quedaven moltes aventures a fer: “Quin és el teu següent repte?”, deia Motos. Un moment que va aprofitar el seu amic nord-americà per fer-li un regalàs: “Vull que viatgeu a Los Angeles i graveu allà el vostre xou d’El Hormiguero”.

La sorprenent invitació va deixar Pablo Motos sense paraules, que va esclatar a xisclar: “No m’ho crec!“. Braços enlaire i abraçades, davant d’una oportunitat única. Ara queda veure com va aquest programa especial, que de ben segur que es converteix en un dels més importants per al presentador. Sigui com sigui, el que està clar és que la relació d’amistat entre presentador i actor està millor que mai. 2.000 programes… i sumant. ‘El Hormiguero’ és un valor a l’alça, d’això no hi ha cap mena de dubte. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa