El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Alborán, en crisi: “Sento un col·lapse”
  • CA

Pablo Alborán ha reaparegut a televisió de la mà de Jesús Calleja, que l’ha convidat a Uganda en un programa que ha mostrat la cara més emotiva del cantant. Ha estat un dels artistes més exitosos de l’última dècada, però darrerament no s’ha sabut gaire cosa d’ell. Com està? Pablo ha reconegut que no travessa el millor moment de la seva vida: “Estar aquí i veure aquests paisatges és molt emocionant. Era necessari per a mi i per tot el que estem vivint… Jo vinc d’un món i aquesta gent ve d’un altre totalment diferent, però sentim la música igual. A vegades t’oblides de la veritable raó per la que realment estàs fent música per culpa del ritme en el que hom entra. Necessitava aturar-me i tenir contact real. Venir aquí amb tu m’ha obligat a parar i ha estat un regal del cel”.

Cal recordar que Pablo Alborán va anunciar que faria un descans en la gira fa ara cinc anys, una retirada temporal que necessitava en adonar-se que havia deixat de gaudir en els concerts: “Vaig tenir la sort de poder descansar. El primer que vaig fer va ser netejar la nevera, encara que no t’ho creguis. Tenia regals per obrir i cartes que encara no havia llegit. Ara sento que torno a estar en crisi. Tot ha canviat molt ràpidament. Hi ha excés d’informació, la gent vol més contingut i menys qualitat… La diferència és que ara no he pogut parar. La música és això i necessitava venir aquí per sentir-me l’home més afortunat del món”.

Un Pablo Alborán molt emocionat que ha agraït a Jesús Calleja que l’hagi forçat a agafar-se vacances i marxar fins a Àfrica durant uns dies per gravar un programa que ha agradat molt als seus seguidors. El cantant denunciava els problemes que té la nostra societat: “Com li expliques a la gent el que estem veient aquí sense semblar hipòcrites? Hem de tornar-nos a educar. Sento un col·lapse, perquè penses que saps com funciona el món… i quan vens aquí comences a tenir un curtcircuit i entens un munt de coses”. Hi havia ganes de veure’l en antena una altra vegada, una reaparició molt esperada que esperen que sigui la primera de moltes més notícies sobre ell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa