El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pablo Alborán surt de l’armari: “Sóc homosexual”
  • CA

Pablo Alborán ha decidit sortir de l’armari, una notícia xocant i sorprenent que ha generat una allau de comentaris a Twitter impressionant. Els seus milions de fans han aplaudit la valentia de l’exitós cantant, que ha compartit un vídeo a Instagram molt sincer en el qual es confessa: “Hola família, hola a tots. Com sabeu el món ens està deixant algunes notícies agredolces últimament. Crec que en moltes ocasions ens hem oblidat de l’amor que ens uneix, aquest que ens fa més forts i millors. I avui, des d’aquest amor, m’agradaria explicar-vos una cosa molt personal. Sempre he lluitat en contra de tota expressió que anés en contra de qualsevol llibertat o igualtat, des del racisme, xenofòbia, masclisme, transfòbia, homofòbia… qualsevol tipus d’odi. I avui vull que el meu crit es faci una mica més fort i tingui més valor i pes. Estic aquí per explicar-vos que sóc homosexual“. 

El cantant s’adreça als seguidors en un vídeo que aprofita per mostrar-se més transparent que mai: “Necessito compartir-ho per ser una miqueta més feliç del que ja era. Molta gent ho suposa, ho sap o simplement li és igual. Però a la meva família sempre he estat la llibertat de poder estimar a qui he volgut. M’han donat suport i acompanyat a l’hora de complir tots els meus somnis. A la meva feina i amb els meus amics, mai no em vaig sentir discriminat, ni odiat ni vaig sentir que decebés algú per ser jo”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Una publicación compartida de Pablo Alborán (@pabloalboran) el

Ho explica perquè és conscient que no tothom té la llibertat de viure-ho bé: “Desgraciadament hi ha molta gent que no ho viu així i per això, avui sense por, també espero que això i aquest missatge faci el camí més fàcil. Però sobretot ho faig per mi”. 

Un alliberament que ha rebut un munt d’aplaudiments i missatges de suport d’altres cantants igual de coneguts. La xarxa s’ha omplert de missatges, unes reaccions que no han fet més que començar. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa