El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nia, “la Beyoncé espanyola” que enlluerna els companys d’OT
  • CA

Nia ha revolucionat l’última gala d’Operación triunfo. La concursant ha destacat des del principi, ja que és qui més nivell ha demostrat amb molta diferència. La gala 5 del programa musical de TVE ha pujat un parell de punts d’audiència, encara que segueix amb pocs teleespectadors. Aquells que sí que han vist la gala, però, han manifestat una opinió unànime: Nia és insuperable.

El programa li va assignar una cançó molt potent: ‘Run the world (girls)’ de Beyoncé. Un tema que li anava genial i que va interpretar encara millor. L’actuació va ajudar-la a convertir-se en la preferida dels teleespectadors, el que li ofereix un benefici, poder cantar amb l’artista convidat la setmana vinent.

L’actuació provocava que tot el jurat s’aixequés i que la gent de plató aplaudís durant un parell de minuts sense parar. Les paraules de Ruth Lorenzo, des del jurat, evidenciaven que són conscients que ella està a un altre nivell: “El món està aquí i tu estàs més a munt. Ets treballadora, constant, exigent, incansable i inesgotable. És així com es treballa sent artista. Reina, creua la passarel·la”.

Nia triomfa a 'OT' TVE

Nia triomfa a ‘OT’ TVE

Els professors l’han aplaudit molt, encara que és l’audiència qui més elogis li han dedicat… fins al punt de batejar-la com “la Beyoncé espanyola“. “No es cansa de guanyar ‘OT’ cada setmana?”, es pregunten molts. Un triomf que va enlluernar la resta de concursants, que segueixen sense convèncer. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa