El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iván Labanda, de ‘Polònia’ a professor d’OT 2020
  • CA

Cada cop queda menys per a l’estrena d’una nova edició d’Operación Triunfo que s’espera amb candeletes. El programa de TVE s’ha pres un respir, després que la segona edició d’aquesta nova fornada aconseguís poca audiència per culpa d’haver-se estrenat poc després de l’anterior. Han après de l’error i han deixat que passés més d’un any, un temps que han aprofitat per fer un càsting molt treballat i per fer canvis dins de l’acadèmia.

A poc a poc es van coneixent pinzellades de com serà aquesta nova edició. En primer lloc, hem conegut els noms de dos nous professors que s’incorporen a la plantilla. Es tracta d’Iván Labanda i Zahara, que han fitxat com professors d’interpretació i de cultura musical respectivament.

Iván Labanda és una de les cares més conegudes de TV3, un actor que consta de papers molt destacats a ‘Polònia‘ i que també vèiem a ‘Crackovia’. Fa 27 anys que es dedica a aquest món, en els quals ha fet d’actor, humorista, locutor, guionista… L’hem vist a la televisió, però també al teatre i al cinema com a doblador. Actualment està actuant a ‘La Jaula de las Locas’, on és coprotagonitza de l’obra al costat d’Àngel Llàcer, qui segurament ha fet de pont perquè comenci a treballar a ‘OT’. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ahora mismo podríamos ilustrar mi vida dentro de un tren entre Madrid y Barcelona, pero mis visitas a #PolòniaTV3 no fallan.

Una publicación compartida de Ivan Labanda (@ivanlabanda) el

Ell mateix ha confirmat la notícia: “Ja és oficial i no pot fer-me més il·lusió. Professor d’interpretació a ‘OT 2020’. Moltíssimes ganes de començar! La setmana vinent ens veiem en streaming en els càstings finals”. Un paper que el converteix en el substitut dels Javis, que van deixar el llistó molt alt. 

Zahara, per la seva banda, s’incorpora a l’acadèmia com a professora de cultura musical. La cantautora suplirà Miki Puig, que fins ara ocupava aquest lloc. Molts la consideren com un dels referents indie més importants d’Espanya, després de 20 anys de carrera musical. “És flipant que a ‘OT’ hi hagi una assignatura que es digui Cultura Musical. I que li donin la llibertat per enfocar-la amb una qualsevol és increïble. De veritat, és un honor que hagin decidit comptar amb mi. Espero estar a l’altura dels meus predecessors. Tinc la sensació que, a més a més, seré qui més aprengui de tot això. Per si no saps de què parlo, és que per a la nova edició d’OT m’han escollit com a professora. De moment ja tinc la postura”, explica.

Dos fitxatges que de ben segur que seran molt analitzats.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa