El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ona Carbonell, mare del seu primer fill
  • CA

Ona Carbonell acaba d’anunciar que ha estat mare del seu primer fill, un nen molt desitjat a qui han anomenat Kai. La nedadora ha publicat una fotografia molt tendra en la qual es veu el petit agafant la mà dels seus pares. L’esportista i la seva parella, Pablo Ibáñez, han celebrat l’arribada del petit.

La catalana ha compartit la instantània, la qual ha acompanyat d’un missatge d’agraïment: “Benvingut al món, Kai. Vull agrair enormement l’estima, professionalitat i gran feina de l’hospital Can Ruti de Badalona, on he donat a llum el meu primer fill, i a la clínica Riera Bartra, la meva ginecòloga i el seu equip de tota la vida que m’ha acompanyat en aquest viatge tan maco. Ens hem sentit molt cuidats en tot moment. Moltes gràcies pel vostre suport, especialment a la família”.

 

D’aquesta manera informa els seus seguidors de la bona notícia, gairebé un any després d’anunciar la seva retirada de la competició.  Ona Carbonell i el seu xicot es van conèixer en el centre d’alt rendiment de Sant Cugat, quan ella només tenia 19 anys i ell era gimnasta de la selecció. Sempre s’han mantingut aliens als flaixos, una relació hermètica de la qual no han volgut parlar davant la premsa del cor. Reservats amb la vida privada, ara obren un raconet per compartir amb tots la millor notícia.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa