El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Sálvame’ insinua que Olvido Hormigos és prostituta de luxe: “Us demandaré”
  • CA

Fa un parell de dies que ‘Sálvame‘ omple el programa a costa d’una famosa a qui han posat contra les cordes. El programa del cor assegura que té unes gravacions d’àudio en les quals una persona molt coneguda del star-system espanyol reconeix que cobra 2.000 € a canvi de dues hores de sexe. Parlen d’una dona casada que hauria protagonitzat portades del cor i que també hauria participat a realities, la qual s’hauria convertit en scort de luxe. 

Fins ara no havien volgut revelar la seva identitat perquè la famosa en qüestió hauria demanat una mica de temps per poder explicar-ho a la família, ja que no vol que s’assabentin per televisió. El problema? Que un lapsus de Kiko Hernández treia a la llum el seu nom, Olvido. I és que en un moment en el qual es referia a la famosa prostituta, en comptes de fer servir el pronom “ella”, feia servir el nom. Instantàniament va evidenciar que se li havia escapat, per la cara que feia. Va intentar dissimular, però finalment va haver de donar la cara. I és que tothom va pensar automàticament en Olvido Hormigos, l’exregidora de qui es va publicar un vídeo íntim abans de començar a sortir per televisió.

 

No em referia a Olvido Hormigos, simplement hem parlat d’ella a la reunió i m’he confós. He comès un lapsus, però aquest nom no té res a veure amb la història que estem explicant. La tenia al cap perquè ha enviat uns missatges al programa en els quals ens amenaçava. Ens deia que si parlàvem d’ella o insinuàvem que podria ser ella aquesta famosa prostituta, ens demandaria: “Espero que no es digui una paraula de i o posaré una demanda”. 

Kiko Hernández demana perdó Telecinco

Kiko Hernández demana perdó / Telecinco

Sigui veritat o no, el que està clar és que ara tots els teleespectadors del programa es pensen que és ella la protagonista d’aquesta informació. Aquesta tarda hauran de donar explicacions. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa