El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La presentadora Nuria Marín denuncia els insults que rep per Instagram: “Estic fins al c… d’aquesta gent”
  • CA

Instagram és el paradís dels detractors. Són molts els famosos que denuncien rebre insults i crítiques en missatges privats de gent a qui no coneixen i que tampoc no els coneixen personalment, seguidors que aprofiten l’anonimat per enviar odi. L’última a manifestar el seu enuig per aquest tema ha estat Nuria Marín, la presentadora catalana de Sálvame, Socialité i, anteriorment, a Cazamariposas.

En el seu cas, no és la primera vegada que l’insulten per la xarxa. De fet, ni molt menys és la segona o la tercera. Sembla haver-se acostumat a rebre missatges ferotges, però no per això vol ignorar el mal que pot fer aquesta gent. És per això que ha esclatat. Ha decidit publicar una captura de pantalla que evidencia els desagradables missatges que rep per part d’un seguidor. En el seu cas, l’insulta directament: “Estúpida, el cervell se t’ha congelat. Mongòlica. Estúpida de veritat”.

“Quina pena això, quina vida més trista has de tenir per enviar un missatge privat a algú que no coneixies només per insultar. Enviem-li amor, necessita una abraçada. Els seus 28 seguidors sembla que no li donen amor. Si et diuen “estúpida” sense accent ets menys estúpida? No em molestaré en tapar el seu nom. Fins al c… estic d’aquesta gent ja”, denuncia públicament la presentadora.

Una denúncia amb la qual pretén que disminueixin els missatges d’aquest tipus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa