Nuria Marín, d’or gràcies a Instagram: filtren el seu sou

La presentadora catalana cada cop té més seguidors, el que repercuteix en la seva butxaca

Nuria Marín va aconseguir un lloc a Mediaset al que no està disposada a renunciar. La presentadora catalana és una més en els programes del cor de la cadena, en els que acostuma a formar part de la plantilla com a substituta. La seva expectació mediàtica augmenta a l’estiu, quan la veiem més hores a televisió i, amb això, també augmenten els seus seguidors. Que la conegui més gent i que alguns vulguin seguir què fa l’ajuda a fer més diners, és clar, ja que Instagram és actualment una important font d’ingressos per als periodistes de televisió. Però quant pot arribar a cobrar la de Vielha per la seva feina d’influencer? Han fet una anàlisi a El Español en el que deixen caure que podria tractar-se d’una quantitat considerable.

El mitjà ha parlat amb Jaz Díaz, experta en el màrqueting dels influencers. En primer lloc destaca que Nuria Marín tingui gairebé 170.000 seguidors a Instagram, els que aplaudeixen la naturalitat de la jove. Un dels principals atractius del perfil de la presentadora és la roba que mostra, uns conjunts estilístics dels que alguns usuaris demanen informació per copiar-los. El millor d’això és que les marques se n’adonen i per això s’interessen per Nuria com a imatge dels seus productes, un aparador que els ajuda a ell i també a ella, que omple les butxaques una miqueta més gràcies a aquesta feina extra.

L’experta en xarxes recalca que Nuria no està explotant la faceta d’influencer perquè promociona poques coses, el que alhora fa que augmenti el seu caixet: “Aquest perfil és or pur i podria estar cobrant entre 500 i 1.100 € per post. Ara bé, l’audiència es concentra en els reels que comparteix, les publicacions en format de vídeo curt. Per cadascun podrien pagar-li entre 1.000 i 6.000 € tenint en compte que tenen un milió de reproduccions. Una autèntica dinerada que podria ser més, segons l’especialista, que dona idees a la catalana per augmentar els seus ingressos.

Nou comentari