El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nova parella en el món del cor: Ares Teixidó i Bruna Bravo
  • CA

Unes parelles trenquen (com la de Diego Matamoros i Carla Barber, o la de Laura Matamoros i Benji Aparicio), però també se’n formen de noves. És el cas d’Ares Teixidó i Bruna Bravo, la nova parella sorpresa que s’ha confirmat aquests dies. La televisiva catalana Ares Teixidó ha decidit compartir la seva vida amb la brasilenya i dentista Bruna Bravo -ex de Sofía Cristo, filla de Bárbara Rey-, i han estat elles dues les que ho han volgut fer públic a través de les xarxes socials.

De fet, la catalana va voler celebrar el dia de la visibilitat lèsbica amb una bonica fotografia de totes dues fent-se un petó a la boca en una platja de Brasil, on Bruna ha hagut d’anar perquè el seu pare està malalt, i Ares no ha dubtat en escapar-se uns dies a donar suport a la seva parella, i també a gaudir del país i de les seves platges.

Per la seva part, la brasilera ha penjat una fotografia molt semblant: el mateix dia, a la mateixa platja, però en aquest cas el petó que es fan és a la galta. Això sí, ho ha acompanyat de dues paraules molt clares: “Moments feliços“, i emoticones de cors.

Aquesta és una autèntica parella d’influencers, ja que Ares té més de 186.000 seguidors a Instagram, i Bruna supera els 110.000. A Bruna sí que se li han conegut altres relaciones amb dones, però ha explicat a les seves stories d’Instagram que, si bé sí que havia tingut alguna història esporàdica amb dones, mai havia tingut una parella que fos del seu mateix sexe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa