Nova parella en el món del cor: Ares Teixidó i Bruna Bravo

La parella ha passat uns dies a Brasil, ja que Bruna té la família allà

Unes parelles trenquen (com la de Diego Matamoros i Carla Barber, o la de Laura Matamoros i Benji Aparicio), però també se’n formen de noves. És el cas d’Ares Teixidó i Bruna Bravo, la nova parella sorpresa que s’ha confirmat aquests dies. La televisiva catalana Ares Teixidó ha decidit compartir la seva vida amb la brasilenya i dentista Bruna Bravo -ex de Sofía Cristo, filla de Bárbara Rey-, i han estat elles dues les que ho han volgut fer públic a través de les xarxes socials.

De fet, la catalana va voler celebrar el dia de la visibilitat lèsbica amb una bonica fotografia de totes dues fent-se un petó a la boca en una platja de Brasil, on Bruna ha hagut d’anar perquè el seu pare està malalt, i Ares no ha dubtat en escapar-se uns dies a donar suport a la seva parella, i també a gaudir del país i de les seves platges.

Per la seva part, la brasilera ha penjat una fotografia molt semblant: el mateix dia, a la mateixa platja, però en aquest cas el petó que es fan és a la galta. Això sí, ho ha acompanyat de dues paraules molt clares: “Moments feliços“, i emoticones de cors.

Aquesta és una autèntica parella d’influencers, ja que Ares té més de 186.000 seguidors a Instagram, i Bruna supera els 110.000. A Bruna sí que se li han conegut altres relaciones amb dones, però ha explicat a les seves stories d’Instagram que, si bé sí que havia tingut alguna història esporàdica amb dones, mai havia tingut una parella que fos del seu mateix sexe.

Nou comentari