El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Noemí Galera: “He donat positiu en anticossos, així que he tingut el virus”
  • CA

Ja no queda res per a la tornada de ‘Operación Triunfo’. El concurs musical va quedar suspès temporalment per la crisi del coronavirus, ja que era impossible continuar amb les gravacions sense comprometre la salut dels participants. Després d’un parell de mesos a casa, ara tornen a l’acadèmia i es reprenen les classes i les gales. Per tal de fer-ne promoció, la directora Noemí Galera i el presentador, en Roberto Leal, han fet un directe a Instagram per comentar com s’adaptaran a les noves circumstàncies.

‘OT’ tornarà el 20 de maig, quan començarà el compte enrere fins a la final un mes després. De moment estan acabant de realitzar el test a tots i també als membres de l’equip per assegurar-se que no hi hagi ningú contagiat: “De moment l’escrutini va bé. Tot el que està demanant Sanitat s’està fent. Els concursants es maquillaran i vestiran sols, les classes seran online i a les gales no hi haurà públic”, ha explicat Noemí.

En aquesta roda de tests també li han fet a ella, el que li ha permès saber que té anticossos de la Covid-19: “He donat negatiu, però ha sortit positiu en anticossos. Això vol dir que he passat el coronavirus, encara que no he tingut cap símptoma ni m’he assabentat. De fet he sortit molt poc de casa, potser un parell de cops però no més. Estic contenta, però és curiós que el puguis passar sense símptomes. És molt fort. Ara bé, prendrem totes les mesures de protecció necessàries igualment”. 

La directora de l’acadèmia ha estat en contacte constant amb tots els concursants, que es moren de ganes de tornar: “Ara tenen informació de fora, el que els ha ajudat i aclarit”. La màxima preocupació del programa és evitar contagis alhora que oferir un bon espectacle que aconsegueixi atrapar l’audiència.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa