L’actriu Nerea Garmendia pateix un accident de moto i publica fotos molt impactants de les ferides

La presentadora basca ensenya les seqüeles de l'accident que ha patit fa un parell de dies

Nerea Garmendia ha fet de tot a televisió. L’actriu i presentadora va triomfar a la televisió basca i va fer-se un nom a escala nacional gràcies al seu paper de psicòloga a Los hombres de Paco. Des de llavors ha participat en diverses sèries i ha presentat molts programes de televisió, el que l’ha ajudat a generar una legió de fans que la segueixen a Instagram. Ha estat allà on s’ha generat molta preocupació, ja que Nerea ha estat uns quants dies sense publicar res a la xarxa. Finalment, l’actriu ha decidit explicar què li ha passat.

Amb un missatge detallat i fotografies molt explícites, Garmendia ha revelat que ha patit un accident de moto que li ha causat unes ferides molt greus: “Avui toca explicar-vos una notícia bona i una de dolenta. La dolenta és que la imprudència d’un camioner me l’he menjat jo i m’ha tirat a terra, encara sort que anava en moto i a poca velocitat. La bona notícia és que estic bé. No tinc res trencat, res infectat, només un fort ensurt, dolor a la cama i tercera quarantena de l’any a casa”.

“Quina va ser la imprudència del camioner? Li va caure càrrega del camió, la sorra que veieu a les fotos, i no va avisar que la recollissin. Un dels testimonis de l’accident és qui va veure que li va caure la sorra i va intentar trucar al 010, però no li van agafar el telèfon… Es va quedar amb la matrícula”, explica la presentadora.

Es mostra molt agraïda als metges que la van atendre, de qui posa fotografia en senyal d’agraïment. Unes imatges que acompanya d’altres de la ferida no aptes per a gent sensible. El perfil de Nerea ràpidament s’ha omplert de missatges de suport i desitjos d’una recuperació bona i ràpida.

Nou comentari