El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Natalia d’OT trenca amb el xicot després de 13 anys junts: “És difícil i fa mal”
  • CA

Natalia Rodríguez va fer-se famosa gràcies al seu pas per la primera edició d’Operación Triunfo, el concurs que tant l’ha ajudat a viure de la seva música. La cantant sempre ha mantingut la seva vida privada allunyada dels focus, de la qual només se sabia que sortia amb un noi des que era molt jove. Aquest matí, però, Natalia ha tret a la llum que Álex Pérez i ella han decidit separar-se després de 13 anys junts.

Ho ha explicat en un post molt sincer a Instagram, en el qual ha confessat com es troba davant d’aquesta ruptura tan inesperada per als seus fans: “La meva cançó preferida deia que res no és per sempre i jo no ho volia creure. Vam començar molt joves, vam madurar junts, ens vam enfrontar a moments bons i dolents, vam gaudir moltíssim, vam recórrer mig món junts i ens vam estimar a més no poder. Però la vida és així i després de 13 anys, els nostres camins s’han separat”.

Reconeix que no és fàcil per a ella obrir-se d’aquesta manera públicament: “Volia fer-ho. Començo un nou camí sense rancor, començo a conèixer-me d’una altra manera i a ser forta, però tot molt a poc a poc, ja que està sent difícil i fa mal. Sempre estarà en algun racó del meu cor per tot el que vam viure. Toca seguir endavant”.

D’aquesta manera, Natalia Rodríguez ha obert el seu cor als seguidors. Aquests han respost enviant-li un munt de missatges d’ànims, el que també ha volgut agrair: “Em sento afortunada de sentir tanta estima. El temps ho curarà tot”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa