El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Denúncia de Natalia d’OT: “El meu gos ha mort enverinat”
  • CA

Natalia Rodríguez segueix vivint de la música vint anys després del seu pas per Operación Triunfo. La cantant andalusa aprofita el seu perfil d’Instagram per connectar amb els seus fans, que segueixen totes les novetats de la seva vida. Ha estat gràcies a la seva transparència que hem sabut que ha patit una desgràcia aquest cap de setmana. Apassionada dels animals, la cantant ha hagut d’acomiadar un membre molt important de la seva família, un dels seus gossos. Ella mateixa ha denunciat que el mastí ha estat enverinat al costat del seu patí exterior: “No li desitjo res bo al m… que ha posat verí al costat de casa meva. El meu gos ha mort enverinat”.

Aquesta és una pràctica més habitual del que la gent pensa, tal com ella reconeix en un vídeo: “Fa 30 anys que estem així. M’hauran matat 12 o 13 gossos de la mateixa manera… Posen verí a les cantonades de les cases i quan surten els gossos, doncs acaben menjant aquest verí i moren”. La Guàrdia Civil avisa els propietaris de gossos que vagin amb compte de manera recurrent, ja que són molts els que deixen menjar amb claus a dins o mata-rates.

Natalia d’OT, en una foto amb un dels gossos / Instagram
La cantant dona detalls sobre el succés / Instagram

La cantant ha rebut el suport dels seus fans, que s’han sorprès moltíssim en saber que la cantant ha perdut tants gossos per culpa d’aquesta tècnica tan bàrbara. Natalia s’ha mostrat més tranquil·la amb el pas de les hores, però no oblida la ràbia en pensar que ha perdut un altre gos d’aquesta manera tan cruel. L’artista considera que el problema és que no es fa prou per lluitar contra aquesta pràctica, encara que s’adverteixi que hi ha gent perversa que ho fa. De fet, assegura que no sap qui ha estat el culpable de la mort del seu gos i es mostra resignada en veure que aquesta situació s’allarga en el temps sense conseqüències per als culpables.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa