Detingut Nacho Vidal per la mort d’un home en un ritual satànic

Nacho Vidal ha estat detingut acusat per un homicidi imprudent que va passar el juliol de 2019 a Énguera (València). Juntament amb un treballador i una familiar, haurien ofert verí de gripau a un conegut fotògraf de moda que va acabar morint durant un ritual satànic

L’actor de cinema per a adults té una casa en aquesta localitat, que hauria estat escenari d’un homicidi del qual ara se l’acusa tal com anuncia ‘Levante-EMV‘. L’objectiu d’aquest ritual hauria estat desintoxicar-lo de les drogues mitjançant un mètode anomenat “el ritual del gripau”, que consisteix en fumar el verí al·lucinogen extret d’un tipus de gripau. Procedent de Mèxic, es considera una cerimònia de sanació que s’ha acabat estenent. Alguns corrents entre xamans afirmen que és un viatge astral i mental “amb poders curatius”. 

Nacho hauria assegurat que va sotmetre el fotògraf al ritual de manera desinteressada perquè era amic d’una cosina seva i que no era el primer cop que realitzaven aquest tipus de pràctiques. 

La mort s’hauria produït el juliol passat, però no ha estat fins ara que se’ls ha detingut. De moment han quedat en llibertat provisional, sota l’acusació d’un delicte d’homicidi imprudent a l’espera de judici. 

 

 

 

Nou comentari