Nacho Vidal, detingut per conduir drogat i sense punts

Nacho Vidal torna a ser notícia per haver comès un delicte.  Aquests últims mesos ha protagonitzat un munt de titulars des que fos detingut en el marc de la investigació de la mort  d’un fotògraf. L’exactor porno ha estat acusat d’haver participat en un homicidi imprudent durant un ritual místic, en el qual hauria proporcionat verí d’un gripau molt verinós al seu amic. Avui se’n parla d’ell perquè l’han tornat a detenir. Què ha fet ara? Conduir drogat i sense punts al carnet.

Una patrulla de policia d’Alacant l’enxampava conduint per Turia fent ziga-zagues. El van seguir durant una bona estona, fins que van poder interceptar el vehicle. Nacho Vidal, que segons les fonts policials pràcticament no podia mantenir-se dempeus i tenia les pupil·les molt dilatades, conduïa a més a més sense punts en el carnet.

Agents de la Policia Nacional s’haurien traslladat fins allà, així com una ambulància que va traslladar Nacho Vidal. L’actor i empresari va donar negatiu en el control d’alcoholèmia i drogues, però ell mateix hauria reconegut haver consumit GHB, una droga molt potent que no deixa restes a l’organisme. 

Nacho Vidal

Youtube

També s’ha afirmat que Nacho Vidal es mostrava molt alterat en un principi, una actitud que va canviar radicalment quan va ser detingut. Una nova polèmica que el situa en el centre de l’huracà mediàtic. 

Nou comentari