El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nacho Vidal comença una nova vida com a ‘coach’ en uns cursos molt controvertits
  • CA

Nacho Vidal ha estat protagonista d’unes quantes polèmiques en els últims mesos. Ara bé, vol deixar tota la mala publicitat enrere i centrar-se en una nova carrera com a coach. L’exactor porno vol aprofitar la seva llarga experiència en el tema per ajudar parelles amb problemes o simplement amb ganes de millorar la seva vida sexual.

Fa temps que ofereix conferències obertes a tothom en les que revela els seus trucs per triomfar al llit. Ara bé, tenint en compte que veu complicat el seu futur professional, ha decidit treure partit al seu coneixement també econòmicament: “Descobreix el que 26 anys en la indústria del cinema adult i més de 5.000 dones m’han ensenyat sobre la satisfacció sexual”, proclama. Aquests últims dies està promocionant la seva web, en la que presenta diferents cursos.

“Tenir una vida sexual activa i satisfactòria et reporta èxit en tots els àmbits i et fa ser millor persona, un home feliç i triomfador”, assegura. Oferirà les seves claus a canvi d’un pagament de 97 € que donarà accés a un lot de vídeos i dos anys de masterclass.

Nacho Vidal fa promoció de la seva nova feina com a coach / Instagram

Un gir a la seva vida amb el que pretén guanyar diners i deixar enrere la mala fama que ha guanyat des que l’acusessin per l’homicidi imprudent d’un fotògraf que participava en un ritual amb verí de gripau, una mort que s’investigarà en un judici que encara no té data. De moment l’anunci sobre aquests cursos no està tenint molta repercussió ni una bona acollida entre els seguidors, així que caldrà esperar per veure quin és el seu següent moviment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa