El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor el pare del paparazzi Gustavo González
  • CA

Gustavo González acaba d’acomiadar-se del seu pare, que ha mort als 93 anys d’edat. El col·laborador de ‘Sálvame’ es mostrava molt afectat, però també serè perquè ha pogut acompanyar al seu pare fins a l’últim moment: “Em va deixar tranquil que marxés sense patiment”.

El col·laborador no volia que la notícia transcendís, però davant les trucades de la premsa, feia públic un emotiu missatge a les seves xarxes socials acompanyat d’una imatge en la qual agafava la mà del seu pare.

Ahir al vespre vaig tenir el plaer d’acompanyar al meu pare en l’últim tram de la seva vida i a les 05.30 del matí, agafat a la meva mà, va marxar, ha explicat el col·laborador. “La veritat que em quedo tranquil que marxés sense patir, serè i tranquil, em va ajudar molt l’experiència del que havia passat amb el meu germà i amb un bon amic”.

I és que Gustavo ja va haver d’acomiadar-se fa alguns anys d’un dels seus germans. “Quan Paz Padilla parla d’això l’entenc perfectament perquè crec que acompanyar als nostres èssers estimats és una lliçó de vida”, ha afirmat. De fet, li ha passat una cosa especial i és que ja de matinada, al costat del seu pare, va rebre un missatge de la presentadora: “Va ser com revelador i em va ajudar”.

Tenia 93 anys i patia una “deterioració cognitiva” avançada i es mostrava agraït per haver estat amb ell fins al final.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa